Draadloos je mobiel opladen op meubels van IKEA – Hallelujah!

Gespot trends
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Mag ik een applaus voor IKEA? Want daar kun je nu terecht voor meubels die je telefoon draadloos opladen. Dus door je telefoon ‘s avonds gewoon op je leeslampje of nachtkastje te leggen wordt hij, terwijl jij lekker ligt te slapen opgeladen; zonder snoertje! Dus geen geklooi meer met stekkertjes die je net naast je bed nergens kwijt kunt omdat nachtlampje en zo daar al in zitten.  In plaats daarvan blijft je lamp gewoon zijn eigen stopcontact houden maar daar put hij niet alleen energie voor licht uit, maar ook voor je telefoon.

 

de collectie bestaat uit nachtlampjes, nachtkastjes, staande lampen, kleine tafeltjes, losse oplaadstations en inbouwproducten
de collectie bestaat uit nachtlampjes, nachtkastjes, staande lampen, kleine tafeltjes, losse oplaadstations en inbouwproducten
zo eenvoudig is het!
zo eenvoudig is het!

Ikea verkoopt ook losse oplaadstations die je in bestaande meubels in kunt bouwen. Dus elk bestaand meubel kan ook worden omgetoverd tot draadloos oplaadstation. Om een smartphone of tablet draadloos op te laden, moet deze beschikken over de zogenoemde Qi standaard. Heeft het toestel deze ingebouwde functie niet, dan biedt IKEA speciale oplaadhoesjes die je eenvoudig om je iPhone of Samsung toestel doet. Je legt je smartphone of tablet vervolgens op het plusteken en voila, het toestel laadt op. Alle Wireless Charging producten hebben bovendien een USB-uitgang, zodat je ook andere apparatuur eenvoudig kan aansluiten en opladen.

De techniek is niet nieuw, maar ik had niet verwacht dat IKEA hier zo snel op in zou spelen. Bovendien zijn de producten ook nog eens mooi. Hulde dus!

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

3 thoughts on “Draadloos je mobiel opladen op meubels van IKEA – Hallelujah!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.