Binnenkijken bij Channing Tatum

Bijzondere huizen Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Channing Tatum mag zichzelf na het neerleggen van €6 miljoen eigenaar noemen van dit fijne stulpje. Het huis, opgetrokken in zogenaamde Cape Cod stijl, staat in Beverly Hills. Bekende buren zijn Harry Styles en Demi Moore. Het huis is niet enorm groot, maar biedt wel ruimte aan meerdere slaapkamers, ieder met eigen badkamer, een enorme zit/eetkamer, een eetkeuken en een den (een soort extra kamer voor tv, boeken of in dit geval, een biljarttafel). Vanuit alle kamers op de begane grond heb je toegang tot de geweldige tuin uiteraard ook hier weer mét zwembad. De straat is afgesloten voor niet-bewoners, waarmee Channing flink wat privacy koopt. Daar zal hij in zijn vorige huis misschien te weinig van hebben gehad. Dat lag heel mooi, in Laurel Canyon, maar het lag ook vrij dicht aan de straat.

channing-tatum-bev-hills-home

channingtatum_bhpo4

channingtatum_bhpo6

channingtatum_bhpo7

channingtatum_bhpo10

channingtatum_bhpo11

channingtatum_bhpo12

channingtatum_bhpo14

 

Ik vind vooral de badkamer erg mooi. Ik wil die vloertegels! De keuken lijkt me wat onpraktisch eerlijk gezegd. En het interieur vind ik weinig inspirerend. Maar hopelijk weet Channing, of zijn decorator, daar wel raad mee. Het huis is verder natuurlijk geweldig mooi.

Wat vinden jullie?

 

 

 

Alle foto’s: The Real Estalker/The Agency

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

1 thought on “Binnenkijken bij Channing Tatum”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.