Archive for the ‘Leuke sites’ Category

Misdadig misse makelaarsfoto’s

Tuesday, August 19th, 2014

Een leuk artikel op Volkskrant.nl gisteren. Schotse blogger Andy Donaldson verzamelt op zijn blog terriblerealestatephotos.com de meest bizarre foto’s van te koop staande huizen. Het is niets nieuws. De populaire site Foute Huizen  doet het al jaren, en ik schreef er ruim 3 jaar geleden al over op Homevoyeurs. Maar het blijft leuk. Van die echt onvoorstelbaar slechte of bizarre foto’s die makelaars durven te plaatsen. Donaldson heeft de meest bijzondere foto’s verzameld in een boek dat binnenkort uitkomt; Terrible Estate Agent Photo’s.

@BadRealtyPhotos

BlwxDAKCcAA7hcv

@BadRealtyPhotos

tumblr_n83q0hjE3S1rrqskho1_500

@BadRealtyPhotos

@BadRealtyPhotos

@BadRealtyPhotos

Foute Huizen begon de site om het belang van een goede verkooppresentatie te laten zien. Makelaars lijken niet altijd te snappen dat steeds meer mensen echt afhaken als de foto’s van een huis er niet uitzien. Ik heb het onlangs nog meegemaakt. Ik werd gevraagd een huis dat al heel lang te koop stond wat toonbaarder te maken. Het eerste bod lag niet snel erna op tafel. Dus mocht je plannen hebben je huis te verkopen, schakel me vooral in!

Binnenkijken met The Selby

Wednesday, July 23rd, 2014

Kennen jullie The Selby al? Todd Selby is fotograaf, regisseur en illustrator. Op zijn blog theselby.com laat hij door hemzelf gefotografeerde interieurs zien. Geen stijlkamers vol met het laatste design of volledig volgens de laatste trends ingerichte paleisjes, maar persoonlijke en bijna altijd smaakvolle huizen. Meestal van mensen met creatieve beroepen dus er is wel altijd veel aandacht besteed aan de interieurs. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

bron: Theselby.com

 

bron: Theselby.com

 

bron: Theselby.com