Misdadig misse makelaarsfoto’s

Bijzondere huizen Gevonden op Funda Leuke sites
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Een leuk artikel op Volkskrant.nl gisteren. Schotse blogger Andy Donaldson verzamelt op zijn blog terriblerealestatephotos.com de meest bizarre foto’s van te koop staande huizen. Het is niets nieuws. De populaire site Foute Huizen  doet het al jaren, en ik schreef er ruim 3 jaar geleden al over op Homevoyeurs. Maar het blijft leuk. Van die echt onvoorstelbaar slechte of bizarre foto’s die makelaars durven te plaatsen. Donaldson heeft de meest bijzondere foto’s verzameld in een boek dat binnenkort uitkomt; Terrible Estate Agent Photo’s.

@BadRealtyPhotos
BlwxDAKCcAA7hcv
@BadRealtyPhotos
tumblr_n83q0hjE3S1rrqskho1_500
@BadRealtyPhotos
@BadRealtyPhotos
@BadRealtyPhotos

Foute Huizen begon de site om het belang van een goede verkooppresentatie te laten zien. Makelaars lijken niet altijd te snappen dat steeds meer mensen echt afhaken als de foto’s van een huis er niet uitzien. Ik heb het onlangs nog meegemaakt. Ik werd gevraagd een huis dat al heel lang te koop stond wat toonbaarder te maken. Het eerste bod lag niet snel erna op tafel. Dus mocht je plannen hebben je huis te verkopen, schakel me vooral in!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.