Binnenkijken bij the Dude uit the Big Lebowski, aka Jeff Bridges

Bijzondere huizen Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

In The Big Lebowski loopt hij rond in een versleten kamerjas en woont hij in een klein appartementje in een soort Motel. Bovendien is hij zo single als maar kan. De acteur die hem gestalte gaf, Jeff Bridges, daarentegen ziet er een stuk verzorgder uit, is al 30 jaar gelukkig samen met zijn Susan en woont ook een stuk rianter. Nog wel, want hij en zijn vrouw hebben hun bijna 1000m2 grote stulpje in Montecito te koop gezet. De vraagprijs is een slordige 29,5 miljoen dollar.

foto: Sotheby’s International Realty via Variety/Real Estalker

Maar dan krijg je ook wat. De 9.535 square feet is verdeeld over verschillende huizen met in totaal 8 slaapkamers, 9 badkamers, meerdere zitkamers en keukens, aparte gebouwen voor personeel, meerdere terrassen en vanuit veel van de indrukwekkende woonvertrekken een panoramisch uitzicht over de Pacific Ocean.

foto: Sotheby’s International Real Estate via LA Curbed

De tuin is aangelegd als een park inclusief rivier en volwassen bomen. Een met stenen bestraatte oprijlaan leidt naar een garage waar met gemak vier auto’s kunnen staan. Montecito is een soort enclave voor de superrijken. De nieuwe eigenaar mag grote sterren als Kevin Costner, Ellen DeGeneress en haar vrouw Portia deRossi en regisseur George Lucas tot zijn of haar buren rekenen.

Foto: Sotheby’s International Real estate via LA Curbed
foto: Sotheby’s International Real Estate via LA Curbed

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.