Skin – De nieuwe collectie behang van Graham & Brown

Gespot Woonnieuws
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Met de nieuwe collectie behang van het fijne Britse merk Graham & Brown tover je thuis om in een sjieke safaritent. De dessins zijn geïnspireerd op dierenprints zoals je die momenteel ook veel op de catwalks ziet. De zebra-, luipaard-, tijger-, krokodil-, struisvogel- en bontprints zijn lekker over the top en goed te combineren met andere luxe materialen als leer, rijke stoffen, goudtinten, glas en mooie houtsoorten maar passen ook prima in een behouden of modern interieur om bijvoorbeeld die ene muur te laten opvallen. De dessins zijn ook in fellere kleuren te verkrijgen.

Px187MTk5NTkyMy0yLTIwMTkyNjQ0Nzk= Px187MTk5NTkyMy0zLTU4MDkxODc0 Px187MTk5NTkyMy01LTY0MDM0MTMx
Prijs: vanaf € 30,–.
De collectie is te koop via www.grahambrown.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.