De nieuwe duurzame Nipprig collectie van Ikea

Gespot Woonnieuws
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Wederom zo’n leuke  limited edition collectie van Ikea! Onder de naam Nipprig, dat zoveel betekent als ‘gek’ of ‘beetje vreemd’, brengt het woonwarenhuis een serie stoelen, manden, kussens, opbergers, kamerschermen (!) en andere woonaccessoires op de markt. Voor de productie is samengewerkt met vakmensen uit o.a. Vietnam en Indonesië en gebruikgemaakt van natuurlijke producten als zeegras, rotan, bamboe, kokosnoot en de tropisch klinkende waterhyacint. Ik vind vooral de zwarte rotan stoel een cadeautje en zo’n kamerscherm wil ik ook wel! En die grote groen-zwarte rieten mand kan perfect dienst doen als tijdschriften- of krantenbak. De collectie is per 1 juni verkrijgbaar.

01_NIPPRIG_01 01_NIPPRIG_04 03_NIPPRIG_03 05_NIPPRIG_03

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

1 thought on “De nieuwe duurzame Nipprig collectie van Ikea”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.