IKEA brengt eerste Pinterestkamer tot leven

Woonnieuws
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Wat een leuk idee van IKEA! In de showroom van hun filiaal in Amsterdam  is sinds kort een bijzondere kamer te bewonderen: de eerste IKEA Pinterestkamer ter wereld. Het woonwarenhuis riep Nederlanders op om hun ideale bad- en slaapkamer te creëren op Pinterest. Bijna 1.000 mensen reageerden op de oproep. Vanessa Obinu uit Hoek van Holland maakte de meest inspirerende collage. Zij liet zich inspireren door Pippi Langkous (don’t we all!). Samen met de interieurontwerpers van IKEA mocht zij haar Pinterestbord in een echt interieur omtoveren. Zo is er op de muren getekend en zijn er zelfs speciale tegeltjes gemaakt. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk hier de video!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.