Nieuwbouwproject Klein Kadoelen in Amsterdam Noord

Bijzondere huizen Woonnieuws
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Een paar dagen geleden stond ik in de fraaie tuin van Broersma Makelaars, aan het Vondelpark. De reden was dat zij het eerste nummer van hun magazine BRSMAGZN lanceerden. Ik heb een vaste column in dat magazine. Het is echt heel mooi geworden en ik ben er trots op dat mijn bijdrage zo leuk bevonden werd dat ik een spread (twee pagina’s) heb gekregen in plaats van de bedoelde enkele pagina. Het magazine ligt niet in de winkels maar wordt door de stad verspreid.

Het magazine en mijn bijdrage
Het magazine en mijn bijdrage

Broersma is ook de nieuwbouwmakelaar van een heel leuk nieuwbouwproject in Noord. Althans; als ik de eerste artist’s impressions mag geloven. Klein Kadoelen heet het, en het komt aan de Landsmeerderdijk aan de rand van de Wilmkebreekpolder. Laat dat nou één van mijn favoriete stukjes stad zijn! Zelf woon ik inmiddels al weer bijna twee weken naar volle tevredenheid aan de Nieuwendammerdijk en jongens; Noord is TE GEK! Je bent echt zo in de stad, maar je woont echt buiten.

Binnen Klein Kadoelen, dat in landelijke sfeer wordt opgezet, is ruimte voor een divers aanbod huizen variërend van herenhuizen (een sjiek woord voor een groter type rijtjeshuis), twee-onder-één kappers en enkele vrijstaande huizen. Ik vind het er echt geweldig uitzien en kan me voorstellen dat wij er zelf interesse in hadden gehad als we niet net naar ons droomhuis waren verhuisd!

beeld: Broersma Makelaars

De verkoop begint naar verwachting na de zomer, maar je kunt je op de site alvast inschrijven als geïnteresseerde.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.