Binnenkijken in het stijlvolle kantoor van 9SPR in Los Angeles

Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Zoals jullie misschien weten ben ik naast blogger en interieurvormgever ook PR adviseur. In die rol adviseer ik klanten over hoe ze publiciteit kunnen krijgen. Dat doe ik voor verschillende merken, waaronder Milestone; de bedenker van de Milestone Babycards. Voor hen werk ik samen met 9SPR; een PR bureau met kantoren in NYC en LA. Toen ik hun website bekeek viel me op dat hun kantoor in LA zo geweldig was ingericht. Wat blijkt; eigenaresse Katie en ik delen een passie voor PR én interieur! Ik moet deze combi, die inmiddels ook mijn werk is geworden, vaak uitleggen maar eigenlijk is het heel logisch. Bij zowel PR als interieurvormgeving probeer je een gevoel of emotie over te brengen. De ene keer in woord, de andere keer in beeld. Katie heeft haar PR kennis bovendien ingezet om de inrichting van haar kantoor in enkele woonbladen te krijgen en heeft professionele foto’s laten maken.

0004

0020

0008

Katie: ‘Ik mix graag verschillende stijlen. Onze eigen ruimte omschrijf ik vaak als bohemian met industriële invloeden en een Scandinavische vibe. Ons kantoor ligt op loopafstand van het strand, en ik wilde graag die kalmerende sfeer terugzien in ons kantoor’.

0032

0006

0030

Als inspiratie voor het interieur noemt Kate de Amerikaanse fotograaf Slim Aarons. ‘De uitgesproken kleuren in zijn werk, met name in de foto Poolside Glamour spreken me enorm aan. Je wordt daardoor als het ware meegezogen in zijn wereld. De foto heeft dan ook een prominente plek in het interieur gekregen. Maar favoriet zijn de drie foto’s die ik tijdens een reis in IJsland heb gemaakt. Ik was echt overweldigd door het landschap daar. Bij het maken van de foto wist ik al dat ze hier een plek zouden krijgen!’

0034
fotografie: 9SPR

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.