Fijne Amerikaanse huizen

Bijzondere huizen Inspiratie
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Als jullie dit lezen ben ik er even tussenuit. Eerst een paar dagen Canada, dan via Pensylvania naar Amish County in Ohio waar ik 21 jaar geleden een periode heb gewoond. Ik heb contact gehouden met een aantal mensen daar, en die ga ik nu weer zien na al die jaren. Ik ben gek op Noord Amerika. De mensen, het eten, de sfeer, de brede straten en auto’s met automaat; ik voel me er altijd meteen thuis. Ook de architectuur, met name die typische Amerikaanse huizen, spreken me enorm aan. Om een beetje een indruk te krijgen van waar ik mijn ogen aan te kost ga geven de komende weken een paar fijne plaatjes van heerlijke Amerikaanse huizen. Veel plezier en tot na 22 juni!

Josiah Dennis House
Josiah Dennis House
fotograaf onbekend
fotograaf onbekend
2Scale architects
2Scale architects
Princetoncapblog
Princetoncapblog
Mycentralnewyork.blogspot.com
Mycentralnewyork.blogspot.com
Thecraftsmanblog
Thecraftsmanblog
George Burlingame house - foto: Ed Uthman
George Burlingame house – foto: Ed Uthman
Dutch colonial - foto: Denverurbanism
Dutch colonial – foto: Denverurbanism

Benieuwd naar meer leuke Amerikaanse huizen? Check mijn bord op Pinterest!

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.