Luxe interieurmerk Cravt original opent pop-up store in Stadshart Amstelveen

Design Gespot Woonnieuws
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Het Nederlandse merk Cravt Original opent deze week een pop-up store in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Dat is goed nieuws voor de fans van dit bijzondere merk, want het is de eerste keer dat consumenten het merk kunnen bekijken en kopen. Cravt Original werkte vooralsnog namelijk alleen direct met (interieur)architecten en stylisten. De pop-up store in Amstelveen is de eerste winkel voor het merk.

De meubels en accessoires van Cravt zijn geliefd vanwege de luxe uitstraling en natuurlijke afwerking. Hiervoor worden bijvoorbeeld parelmoer, zeeschelp, eierschalen, leer, hout of bladzilver gebruikt die met oude ambachten en technieken worden aangebracht. Hiervoor werkt Cravt samen met enthousiaste vakmannen in Azië die liefde hebben voor hun vak. Het resultaat is een unieke collectie die nu dus door iedereen te bewonderen is. Snel gaan kijken dus! Het Stadshart is sowieso een bezoek meer dan waard trouwens.

foto’s: Cravt Original

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.