Gespot: de prachtige handgemaakte kussens van Pi

Gespot Inspiratie
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Laatst werd ik door een vriendin voorgesteld aan Pietha. Ze ontwerpt onder de naam ‘Kussen van Pi’ hele mooie kussens die ze maakt van prachtige bestaande stoffen, maar ook door stoffen te bedrukken, bestempelen of door elementen als veren of franje toe te voegen. En ze deinst er niet voor terug om júist de zelfkant van een geweven stof te laten zien. Elk kussen is uniek en handgemaakt. Ze heeft een redelijke voorraad, maar maakt het liefst kussens in opdracht. Kijk vooral even op haar website. Veel van de kussens die op haar site staan zijn verkocht, maar ze geven een mooi beeld van haar stijl. Ik ben fan!

Kussen van Pi ‘Broccato’
Kussen van Pi ‘Harmony’
Kussen van Pi ‘Soffice’
Kussen van Pi ‘Onde’
Kussen van Pi ‘Valtaro’
Kussen van Pi ‘Argilla’
Kussen van Pi ‘Signora’

De stijl van Pi roept bij mij associaties op met een sjiek appartement in Parijs of een Toscaans landhuis. En ze passen in een bont, maar ook rustig monotoon interieur. Met name de wat feller gekleurde kussens kunnen heel goed een neutraal ingerichte kamer nét dat extra beetje ‘pezaz’ geven. In de volgende heerlijke interieurs zouden de kussens niet misstaan!

bron: betterdecoratingbible
Bron: greenville Interior Designers via French Blue Cottage
Bron: David Gieseman via Veranda.com
Bron: Kohler Interiors
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.