Binnenkijken bij… Jennifer Lawrence

Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Het duurde even, maar Jennifer Lawrence heeft besloten toch maar te investeren in een huis in de buurt van Hollywood. Vooralsnog huurde ze een huis, omdat ze zei niet zeker te weten of haar carriere een lang leven beschoren zou zijn. Inmiddels mogen wij, en zij zelf concluderen dat ze voorlopig nog nergens heen gaat. Het huis ligt in een besloten én beveiligde compound in het sjieke Beverly Hills. De makelaar omschrijft het als “French Style’. Daar zit wel wat in. Het ruim 550m2 tellende huis heeft iets weg van een Provencaals landhuis. Maar naar goed Amerikaans gebruik is het geheel afgeblust met een sausje fake English Tudor en Toscaanse villa en van binnen gedoopt in Parijse sjiek en Mid Century Hollywood. Wie zegt dat je je tot één stijl moet beperken? De tuin is ook heel fijn en mooi understated aangelegd. Al met al een lekker huis dus.

 

Jennifer Lawrence’s nieuwe huis in Beverly Hills / foto’s: Hilton & Hyland via Dirt Variety

 

De buurt is populair bij A-listers vanwege de optimale privacy. Er hangt dan ook een flink prijskaartje aan het huis. J-Law legde er naar verluid $8.225.000 voor neer. Eerdere eigenaren waren o.a. Ellen DeGeneres, Jessica Simpson en Paul Hogan en in de buurt wonen collega celebs als Cameron Diaz, Penelope Cruz met echtgenoot Javier Bardem en Nicole Kidman.

Meer foto’s zie je hier

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.