Behangnachtmerrie – when wallpaper goes bad

Bijzondere huizen Gespot
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

De eigenaar van dit huis houdt van behang. Zo veel, dat zij (of hij?) het hele huis, bijna van top tot teen, heeft behangen met bloemen. Meerdere blogs halen dit aan als een ‘wallpaper nightmare’, en ze hebben ook wel gelijk. Maar ik moet zeggen dat ik sommige stukjes van het huis, geisoleerd van de rest, stiekem best leuk vind. Die turquiosekleurige vaasjes en zo met die open haard en daar dat kleine stukje behang kan ik best waarderen. En die buste in die hal met dat ene behangen muurtje ook. En ik wil die badkamer geloof ik ook hebben. En van buiten vind ik het een droomhuis…Maar het plafond in die slaapkamer en zitkamer ook behangen komt wel een beetje creepy over inderdaad! Het ziet er uit als een scene uit een slasher film….

Maar een likje verf hier en daar, en inderdaad zoals Curbed zegt, weiwater en een brandend blaadje salie, en tadaa: instant bliss. Voor $895.000 mag je het hebben. Dat heb ik dan weer niet…..

foto: Sotheby’s
foto: Sotheby’s
Dit vind ik dus best mooi eerlijk gezegd… foto: Sotheby’s
Ook best sfeervol.. foto: Sotheby’s
heerlijk! foto: Sotheby’s

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.