Een huis in een huis – vervallen gevel met gloednieuw interieur

Bijzondere huizen Design Gespot
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Gaaf dit. Het Duitse bureau Naumann vond het zonde om de sfeervolle en vervallen gevel van dit huis aan te tasten. Maar het moest  wel opgeknapt worden om het bewoonbaar te maken. De oplossing? In het vervallen huis werd een nieuwe, waterdichte kopie geplaatst. Het is al een oud project, want de bedenkers wonnen er in 2005 al prijzen mee, maar ik kwam het nu pas tegen.

Huis in een huis

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

1 thought on “Een huis in een huis – vervallen gevel met gloednieuw interieur”

  1. Ik weet wel een stuk of duizend pandjes in Italië waarvoor dit een prima oplossing zou zijn. Als oude mensjes dood gaan, laten de kinderen het ouderlijk huis vaak aan zijn lot over. Dus een gat – zelfs diverse gaten – in de markt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.