Boekenkasten

Gespot Inspiratie
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ik ben gek op een grote, goedgevulde boekenkast. Vaak meer vanwege de decoratieve waarde dan vanwege de inhoud. Ik moet de helft van de boeken in mijn eigen wandvullende kast bijvoorbeeld nog lezen. Maar een mooie kast met een fijne stoel of bank nodigt wel uit even helemaal offline te gaan met een pot thee of een wijntje en maakt een huis echt af. En ik heb ook vaak het gevoel iets te missen in een huis zonder boeken. En soms nog voor ik besef dat het boeken zijn die ik mis. Vooral kasten die reiken tot aan het plafond kunnen op mijn enthousiasme rekenen. Hoewel ik nog niet zo lang geleden bij iemand thuis was die langs een volledige lange muur van haar zitkamer láge boekenkasten had laten maken. Prachtig was dat. En in een anders huis eenzelfde idee, maar dan met ordinaire Billy’s, en dat zag er ook geweldig uit. Hier wat plaatjes ter inspiratie.

 

 

En wat vinden jullie; boeken op kleur ja of nee?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.