Het duurste huis van Amerika? Binnenkijken bij… de Spellings

Bijzondere huizen Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

OK, technisch niet helemaal juist, want de Spellings wonen er al een tijdje niet meer. Aaron Spelling, bedenker van bekende series als Dynasty, Beverly Hills 90210 en the Love Boat, is in 2006 overleden en zijn weduwe verkocht het enorme huis drie jaar geleden aan Petra Ecclestone, de nu 25-jarige dochter van Formule-1 tycoon Bernie Ecclestone. Maar het huis zal altijd bekend staan als de Spelling Manor. Petra heeft het te koop staan voor $150.000.000. Als ze dat krijgt is het daarmee het duurste huis van de VS.

De Spelling Manor, aka The Spelling’s Dwelling / bron: Wikipedia

Aaron en zijn vrouw Candy lieten het in 1988 bouwen. Het huis meet ruim 5200m2 en is het grootste woonhuis in Los Angeles. Het was vanaf moment één onderwerp van menig gesprek. Er zou een ‘gift wrapping room’ in het huis zijn gebouwd. Een kamer speciaal voor het inpakken van cadeaus. Volgens Wikipedia waren dat er zelfs drie!

De entree / bron: Elle Decor

Kinderen Tori en Randy hebben er een groot deel van hun jeugd doorgebracht, Het gerucht gaat dat beiden geen cent hebben gekregen van het fortuin van vader Aaron. Tori heeft na Beverly Hills 90210 haar acteercarrière niet echt meer van de grond gekregen. Ze is nu vooral bekend van verschillende realityshows waar ze de hoofdrol in speelt. Daar kon ze nog steeds aardig van rondkomen. In 2012 zette ze haar naar eigen zeggen ‘bescheiden’ huis in Malibu te koop voor $2,600.000. Broer Randy heeft het acteren sneller opgegeven en is nu life coach.

 

Wat vinden jullie van de Spelling Manor?

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.