Geweldige campagne tegen geweld en vuurwapens

Gespot
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Een blog over wonen en huizen is nauwelijks een plek voor politieke statements. Maar ik vond deze campagne zo mooi dat ik hem toch heb geplaatst. Zeker nu is hij namelijk extra relevant. Bovendien is er wel degelijk een link met wonen. We zien namelijk een plattegrond van een comfortabel familiehuis, compleet met patio, kinderkamer en imposante oprijlaan, in de vorm van een handwapen met de tekst “If we don’t educate against violence we will always live surrounded by it.”  Hij is van de sympathieke organisatie Non-Violence Project. Zij zetten zich in tegen geweld door middel van educatieve projecten op scholen.

CoBIIm9WIAAvvjL

De organisatie heeft een webshop waar je miniaturen van hun logo, een pistool met een knoop in de loop, kunt kopen. De 19cm grote beeldjes zijn ontworpen door verschillende kunstenaars. Ze zijn niet goedkoop, €490 euro, maar de opbrengst gaat naar onderwijsprojecten van de organisatie. En de volgende generatie heeft de toekomst, toch?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.