Te koop; het penthouse in NYC van interieurguru Nate Berkus

Bijzondere huizen Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Mensen die mij al wat langer volgen weten dat ik groot bewonderaar ben van de ontwerper Nate Berkus. Ik heb enkele boeken van hem en die zijn, soms na jaren nog, een bron van inspiratie. Hij heeft flair, een uitgesproken eigen stijl en maakt vaak gebruik van contrast in kleur en materialen. Ik was dus een beetje teleurgesteld toen ik onlangs zijn eigen penthouse voorbij zag komen in Architectural Digest. Toegegeven, het is zeer fraai en consistent, en hij heeft hele mooie spullen gebruikt, maar ik vind het niet zo spannend. Misschien hij en zijn man Jeremiah Brent ook niet, want het staat te koop. Voor, schrik niet, $10.500.000 of alles wat je er af onderhandeld krijgt, is het van jou.

foto: Core NYC
foto: Core NYC

Meer foto’s staan op de website van Architectural Digest

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.