Verslaafd aan Funda

Gevonden op Funda
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ik ben verslaafd aan Funda. Daar kom ik eerlijk voor uit, ik kan het ook niet meer verborgen als ik dronken van al die interieurs achter mijn laptop zit. De oranje gloed van de overzichtelijke website weerspiegelt in mijn vierkante oogjes. Heerlijk om ongegeneerd bij mensen naar binnen te kijken. Het helpt dat ik zelf een uitgesproken verhuiswens heb dus ik ‘mag’ ook gewoon regelmatig op Funda kijken. Maar het rechtvaardigt de soms enkele uren per dag natuurlijk nauwelijks. Maar nu ik blog over huizen mag het natuurlijk écht! Want ik ga regelmatig leuke, gekke, dure, bijzondere of anderzins opvallende huizen met jullie delen. Niet alleen van Funda, maar vaak wel. Want ik wil mijn verslaving kunnen goedpraten.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.