Over Studio Columbo

Eigenaar van Studio Columbo ben ik, Pieter Valk (1974). Na een opleiding (interieurvormgeving, art-direction en illustratie) aan de kunstacademie in Groningen en Milaan, enkele jaren werkervaring bij TV (MTV, Endemol, CBS Paramount) in binnen- en buitenland en als PR consultant bij Cohn & Wolfe besloot ik in 2008 zelfstandig PR en media-adviseur te worden en te gaan bloggen over wonen. Eerst in het Engels op Homevoyeurs en nu in het Nederlands op StudioColumbo. Dit blog trekt inmiddels ongeveer 6000 unieke bezoekers per maand.

Om mijn passie voor huizen en interieurvormgeving een verdere professionele impuls te geven ben ik ook weer diverse aanvullende opleidingen gaan volgen. Zo volgde ik in 2012 opnieuw een opleiding interieurarchitectuur en ben sindsdien ook actief als stylist en interieurvormgever voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Mijn portfolio (hier en hier te bekijken) groeit en wordt binnenkort bijgewerkt. Sinds vorig jaar volg ik bovendien een erkende opleiding voor makelaar-taxateur.

Maar ik ben ook nog steeds inzetbaar voor PR met een uitgesproken voorkeur voor bedrijven in het woon- en lifestyle-segment. Ik woon in Amsterdam Noord aan een prachtige dijk met Dave en ons hondje Lola.

 

1 Comment

  1. PIETER,

    Wat een mega coole website!!!!

    Groeten,

    Ralph

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2020 STUDIO COLUMBO

Theme by Anders NorenUp ↑