Binnenkijken bij Minister Plasterk

Binnenkijken bij..... Gevonden op Funda
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Minister Plasterk wordt door zijn Bussumse buren onder vuur genomen. Net nu er een fusie tussen de gemeentes Bussum en Naarden (waren dat echt nog twee gemeentes?) aan staat te komen, en daardoor de OZB met zo’n 70% zal stijgen, heeft de PvdA minister zijn huis te koop gezet. Of het één met het ander te maken heeft is maar de vraag. En als hij hier inderdaad om vetrekt dan is dat nog steeds zijn goed recht. Zijn huis is hoe dan ook zeer smaakvol, met heel veel leuke originele details en een heerlijke eetkeuken. Ook de tuin is flink en lommerrijk, geheel in stijl met de omgeving. Het huis ligt in de mooie villawijk het Spiegel. Dat is loopafstand van station Naarden-Bussum met goede verbindingen naar Utrecht en Amsterdam en de andere stations in het Gooi. Hij vraagt er €945.000 voor.

foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar
foto: Heyen Makelaar

Schermafbeelding 2015-05-21 om 15.20.59

 

Bron: Telegraaf

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

2 thoughts on “Binnenkijken bij Minister Plasterk”

  1. Nou, Pieter, mijn handen jeuken om de boel een beetje op te jazzen, bv met een paar opvallende kussens. Ik vind het interieur érg braaf en kleurloos. Boven de keukentafel hangt een mooie Italiaanse lamp. De Plasterkjes zouden nog wel een paar van die uitgesproken en gezichtsbepalende interieurelementen kunnen gebruiken, met behoud van de mooie spullen die ze hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.