Wintertijd: tijd om naar bed te gaan! Inspiratie voor de slaapkamer

Inspiratie
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Het is inmiddels als weer even wintertijd, maar ik kreeg een grappig persberichtje van Beslist.nl, vlak voor mijn vakantie toen de wintertijd nog in moest gaan. (ik zit als jullie dit lezen in Italië).  In de periode voordat de wintertijd ingaat besluiten meer Nederlanders een nieuw bed, of nieuw beddengoed aan te schaffen zo hebben zij onderzocht. Maar liefst 85% meer dan normaal wordt er gezocht op nieuw beddengoed.

Ik vind de herfst en winter ook altijd fijn. In de zomer vind ik het altijd zonde om lang uit te slapen of overdag op bed te gaan liggen, maar in de winter heb ik daar minder moeite mee. Onze slaapkamer is dan ook, net als de rest van het huis, met zorg en aandacht ingericht om het een zo comfortabel mogelijke plek te maken. Een nieuw bed hoeven we voorlopig nog niet; wij slapen elke nacht op een geweldige Hästens! Maar inspiratie is nooit weg, en misschien komen jullie op leuke ideeën. Dus hierbij wat fijne plaatjes van fijne slaapkamer!

foto: Indulgy via Apartmenttherapy.com
foto: For the Home
foto: Emmas.blog.se
foto: Iseecubed
foto: Hometalk
foto: housearquitectura.com
foto: Hypevilla

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

1 thought on “Wintertijd: tijd om naar bed te gaan! Inspiratie voor de slaapkamer”

  1. Je ziet het zo: kussens maken het verschil. Allemaal in één kleur om het sereen te houden, of juist veel kleuren als er meer ‘geleefd’ wordt in de slaapkamer. Of ook leuk: 1 diva-kussen – een hele grote – met een paar eenvoudige helpertjes ernaast.
    Soms kun je je kamer geweldig opjazzen met een paar kussens en lijkt de rest ook weer nieuw. Een ‘duurzame’ – dreigt een eng modewoord te worden – oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.