Stiekem kijk ik er altijd wel weer een beetje naar uit; de herfst. Zeker de eerste weken van de herfst, als de zon overdag nog af en toe flink schijnt, maar de bladeren al weer wat bruiner worden, de takken soms zelfs al wat kaler en er zo’n fijne boslucht hangt, zelfs hier in Amsterdam. BinnenĀ komen de plaids weer voorzichtig uit de kast, worden de kaarsen weer wat eerder aangestoken en als je mazzel hebt; de open haard. En je mag aan de zwaardere biertjes en wijntjes, want die horen bij de tijd van het jaar…. met kaasjes.

Maar het lijkt er op dat de zon zich voorlopig even heeft verstopt. Hier wat fijne plaatjes om je alvast een beetje in de positieve herfstsfeer te brengen. Ik hou het thema lekker breed want ik kon niet zo goed kiezen. Dus herfst = takken in het interieur šŸ˜‰

foto: anoukdekker.nl

foto: anoukdekker.nl

foto: desiretoinspire.net

foto: desiretoinspire.net

foto: 3.bp.blogspot.com

foto: 3.bp.blogspot.com

foto: Atticus & Milo

foto: Atticus & Milo

foto: Zuniga Interiors

foto: Zuniga Interiors

foto: designinspiration.typepad.com

foto: designinspiration.typepad.com