Stel online je eigen lichtplan samen

Woonnieuws
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ik loop eigenlijk in een heleboel dingen hopeloos achter. Ik luister bijvoorbeeld muziek via mijn laptop, of als ik me echt kwaad maak, via een snoertje tussen mijn oude iPhone en een klein stereotorentje met krakende boxjes. Sonos lonkt maar het is zo lastig je te verdiepen in hoe dat werkt en hoe je dat aansluit (iedereen die Sonos heeft zegt nu ‘nee, dat is juist heel makkelijk!’, maar dat liegen ze) dus ik stel het fijn nog even uit. Hetzelfde verhaal qua verlichting in mijn huis. Ik loop nog heel ouderwets elke avond verschillende schakelaartjes af om alle lampen eerst aan, en na een paar uurtjes weer uit te zetten. Eigenlijk zou ik met één druk op de knop alles willen kunnen aan- en uitzetten. Ook daar bestaan al oplossingen voor, connected verlichting heet dat, maar wederom duizelt het me alleen al bij de gedachte van hoe ik me daar in moet verdiepen. Het Nederlandse bedrijfje Innr komt mij, en met mij vast heel veel anderen, tegemoet met een hele makkelijke oplossing.

14704_int 01 - cam 2 - 3 diner

Op hun website krijg je aan de hand van een eenvoudige plattegrond van je huis een helder en simpel advies over welke combinaties  van lampen je nodig hebt, en waar je die het beste op kunt hangen of neer kunt zetten. Als je dat hebt gedaan kun je via een eenvoudige app met één druk op de knop kiezen uit vier voorgeprogrammeerde lichtsferen óf zelf je eigen lichtsferen instellen en een naam geven.  Dus voor elke stemming staan de lampen al op elkaar afgesteld. Het concept is zó eenvoudig en toegankelijk dat de grote bouwmarkten hebben besloten Innr vanaf september in de schappen te leggen. Voor een basisset moet je rekenen op ongeveer 150 euro.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.