Althans, binnenkijken bij wie er nu nog woont in het nieuwe huis van Kimye. Want ze wonen er nog niet, in dit gloednieuwe huis in Hidden Hills Californie. Maar als de geruchten waar zijn binnenkort wel. Het is een wat onverwachte stap voor dit jetsettende stel. Hidden Hills is een soort brave, maar heel erg dure, enclave ver buiten Los Angeles. Het zal Kim redelijk wat overtuigingskracht gekost hebben om echtgenoot Kanye zo ver te krijgen. Haar moeder, zijn schoonmoeder, woont om de hoek. Dat is dan wel weer lekker makkelijk. Het enorme huis is ruim 1500m2 groot en heeft 8 slaapkamer en 8 slaapkamers. Genoeg ruimte voor mogelijk broertjes en zusjes van North dus. Naar verluidt hebben Kim en Kanye er $20.000.000 voor betaald.

kimye_hh_fi

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

foto's: Sotheby's International Realty via Variety

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

kimkardkanyewest_hh3

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

foto's: Sotheby's International Realty via Variety

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

foto's: Sotheby's International Realty via Variety

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

foto's: Sotheby's International Realty via Variety

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

foto's: Sotheby's International Realty via Variety

foto’s: Sotheby’s International Realty via Variety

kimkardkanyewest_hh17