Het nieuwe huis van Jamie Oliver in Londen

Bijzondere huizen Binnenkijken bij.....
0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Wij hebben momenteel ons eigen huis te koop staan en hopen dus te verhuizen binnenkort. Eén van de grootste wensen voor het nieuwe huis is een eetkeuken! Dat zal voor Jamie Oliver ook hoog op de prioriteitenlijst hebben gestaan. Geen wonder dus dat er in zijn nieuwe huis in Londen een geweldige eetkeuken zit! Maar het huis mag er sowieso zijn.

foto: Dirt/Variety

Het staat in Highgate Village, een mooie wijk in het Noorden van Londen. Ik heb er zelf vlak bij gewoond en ga er toevallig volgende week weer heen. Het is er heerlijk groen en dorps en je merkt nauwelijks dat je op steenworp afstand van de drukke stad zit. Jude Law, George Michael, Sting en Kate Moss zijn maar een paar van de beroemdheden die er ook wonen.

foto: Dirt/Variety

Het huis heeft veel historische waarde en barst van de authentieke details. Bovendien heeft het een heerlijke tuin die uitkijkt over een soort groene oase. Ik denk dat dit Hampstead Heath is, een enorm park op een heuvel dat daar vlak bij ligt.

Overigens woonde ik in het arme stukje, in een gedeeld huis met badkamer, waarin naar goed Engels gebruik, tapijt op de vloer lag.  Maar er was een tuin! Die in niets leek op die bij het nieuwe huis van Jamie….

foto: Dirt/Variety
foto: Dirt/Variety
foto: Dirt/Variety (vage foto, foei makelaar!)

Jamie betaalde er ongeveer $15.000.000 voor. Dat is natuurlijk belachelijk veel, maar valt me voor die buurt nog best mee gek genoeg.

Wat vinden jullie van het huis?

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 Reddit 0 Email -- StumbleUpon 0 Filament.io 0 Flares ×

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.